26. mar. 2009

Susan Holt Barham

Ble kontaktet via gjesteboken på den gamle slektssiden av Susan Holt Barham, og hun er tipp, tipp, tipp, oldebarnet til Karen Kirstine Hansdatter Vettestad f. 1798, og Karen Kirstine er søsteren til Timand´s bestefar. Hennes datter, Anne Serine Larsdotter, emigrerte til Sør Minnesota i 1869. Har hatt kontakt med henne å fått litt opplysninger og bilder som dere kan se her. Bildene representerer 4 generasjoner.

Bildet til venstre er brudebildet til Carl Gulbrand Rude og Olga Elise Haggenson. De giftet seg den 12 april 1903. Bildet rett over er det samme paret bare 64 år senere. Det ble tatt på deres 64 års bryllupsdag i 1967. Carl er oldebarnet til Karen Kirstine Hansdatter Vettestad.
Bildet til venstre er bryllupsbilde til Ole Rudolph Holt og Eleanor Linda Rude. De giftet seg den 2 Juli 1939. Eleanor er datteren til Carl og Olga Rude.


Bildet øverst til høyre er dåpsbildet til Susan Marie Holt, datteren til Ole og Elanor Holt, og bildet under til høyre er dåpsbildet til Michelle, datteren til Susan Marie Holt og Arlen Dale Nelson.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar